Sex i coronatider – gloryhole

Sex i coronatider – gloryhole

Sex i Corona-tider? Jag funderar på följande scenario.

Man kommer till ett videoställe och går direkt till ett bås (undvikande närkontakt med andra besökare). Där låser man om sig och låter sig betjänas med runk, sug, smekningar genom gloryhål. När det är klart tar man på byxor utan att röra vid något kladd, tar sig ut utan närkontakt med andra besökare. Spritar händerna efter dörrhandtag innan man kör hem. Väl hemma åker kläderna i tvättmaskinen och man själv i duschen. Synpunkter på ett sådant arrangemang ur Corona-perspektiv?

Svar

Myndigheterna har nog svårt att täcka in alla tänkbara situationer när de ger sina råd under sina presskonferenser. Det är bra att du försöker anpassa dem till en verklighet som speglar ditt behov. Låt oss fortsätta att spekulera.

Corona eller covid-19, smittar via s.k. droppsmitta. Att suga är en i sammanhanget komplicerad aktivitet och små partiklar (aerosoler) som utandas av en upphetsad kamrat med munnen vidöppen på andra sidan hålet kan, beroende på ventilation och vinddrag, spridas till din säkert lika uppskruvade andhämtning. Det är ju svårt att hålla tvåmetersregeln i en sådan situation.

Viruset kan ju också föras med vinddraget åt andra hållet och drabba kamraten som står där på sina knän. Se till också att den som runkar dig har spritat händerna först. Lycka till!