Vad är rimming?

Vad är rimming?

Ja nu är SENTRY med dina frågor och svar tillbaka här på Qruiser. I frågelådan ligger redan en fråga som SENTRY (Safe Entry) har svart på tidigare. Vad är rimming?

 

Svar

Rimming… Det finns massor av begrepp, ord och förkortningar som används för att beskriva sexuella handlingar. Rimming är ett.

Anilingus, (från anus och lingus  som kommer från latinets Lingere som betyder: att slicka) i vardagligt tal kallat rimming och rimma från engelska rim (kant, krans), innebär att man stimulerar röv och området omkring anus med mun och tunga. Där har man känsliga nervceller som stimuleras och man kan känna stor njutning.

Att slicka röv innebär i sig ingen smittorisk för hiv så länge man inte har blödande hudsprickor eller sår. Däremot finns risk för att man kan smittas med parasiter och amöbor. Du kan minska den risken genom att tvätta dig ordentligt med tvål och vatten. Det finns också risk för att andra könssjukdomar kan överföras. Se till att du testar dig för hiv och andra sexuellt överförda infektioner regelbundet.