Länkar

Här är några bra, nyttiga och användbara länkar som vi rekommenderar. Om du har andra länktips är du välkommen att höra av dig till [email protected].

VAR KAN JAG TESTA MIG?

Mottagningar och andra ställen som Sentry.nu rekommenderar när du vill testa dig hittar du här.

GAYMEDIA

Tidningen QX med populära Qruiser som är Nordens största community för Dig som är homo, bi, trans, queer… Klicka här.

ORGANISATIONER, FÖRENINGAR

RFSL har mängder av nyttig information på sin hemsida. Här finns också kontaktannonser och en chat. Klicka här.

RFSL Ungdom har i sin förening samlat ungdomsverksamheten för alla homosexuella, bisexuella och transpersoner i hela landet. Klicka här.

Posithiva Gruppen är en rikstäckande ideell förening för alla hivpositiva homo- och bisexuella män med bas i Stockholm. Klicka här.

Positiva Gruppen Syd är en kamratförening för alla hivpositiva män, kvinnor och barn i södra Sverige. Klicka här.

Positiva Gruppen Väst är en självhjälpsförening för alla hivpositiva män, kvinnor och barn i västra Sverige. Klicka här.

HIV Sverige är en paraplyorganisation som främst arbetar med hivpositivas rättigheter i samhället. Klicka här.

Riksförbundet Noaks Ark är en ideell organisation som arbetar med hiv och aids, ger föreläsningar och kurser om hiv och erbjuder stöd till hivpositiva och närstående. Klicka här.

Ung och hiv är en grupp i Stockholm för personer mellan 18 och 30 år som lever med hiv. Hit är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen. Gruppen träffas. Klicka här.

ÖVRIGT

Röda Paraplyet. Om hiv, andra könssjukdomar och sexuell hälsa för killar och transtjejer som säljer sexuella tjänster. Klicka här.

Landstinget förebygger AIDS – LAFA. Här kan du läsa om sex, relationer, kropp och kön, teknik och annat som rör sexualiteten. Klicka här.

Internationella restriktioner vid resa med hiv. Här kan du hitta information om restriktioner som vissa länder har för inresa om man är hivpositiv. Klicka här.