Manliga sexarbetare berättar

9 oktober, 2017

Någon önskar att bli rånad. En annan kund vill bjuda med sig männen på en långresa utan att berätta vad som kommer att hända dem. Manliga sexarbetare visar att de har mycket att berätta när de avslöjar sina kunders mer bisarra önskemål i olika forum på nätet. Sentry har följt några trådar på bl.a. Reddit.

Sentry skrivit har träffat och intervjuat sexarbetande män tidigare. Vi har bland annat träffat en kille i 25-årsåldern som delade med sig av sina erfarenheter för oss. Han är född och uppvuxen i en mindre stad i Sverige och var tidigt öppen med sin läggning.

Han berättar att flera av hans kunder är i samma ålder eller något älr dre och att de oftast inte inte lever öppet. De är egentligen inte ute efter att köpa sex utan det är tystnaden och anonymiteten de betalar för.

– När vi ses ute bland folk så låtsas vi inte känna varandra.

En annan kille berättar att många av hans kunder har fru och barn och även de var ute efter anonymiteten. De flesta kunderna vill ha högst traditionell sex. Ofta vill de bara ha någon att prata med eller ta med sig en någon som escort på olika tillställningar, eller ha middagssällskap.

När det kommer till sex, vill de flesta ha oralsex, en del vill ha analsex. Sen finns det kunder som kommer med lustiga och annorlunda önskemål. På olika hemsidor beskriver sexarbetare sina erfarenheter. En kille beskriver en kund som tänder på det han kallar Financial domination, alltså att bli finansiellt dominerad.

– Min kund gav mig sitt visakort och han runkade medan jag tog ut hans pengar ur bankomaten.

En annan kille skriver på Reddit att när han var 25 år, sålde han sex när han var mellan olika anställningar.

– Jag tog 200-dollar i timmen. Det är rätt så enkelt att få tag i kunder om du bor i en större stad. De flesta ville ha någon att snacka med och 70 % ville ha rätt så vanligt vaniljsex. Större delen ville bara ha oralsex. De flesta var affärsmän i medelåldern som verkade vara rätt så ensamma. De var oftast mycket trevliga och schyssta.”

När de berättar om mer ovanliga önskemål är en vanligt återkommande önskan att kunden vill att de ska städa och utföra hushållstjänster nakna.

– Jag jobbade som nakenstädare medan jag gick på collage och kunde betala av stora delar av mina skulder, skriver en av männen i tråden. En annan berättar om en kund som hade en fruktfetisch.

– Kunden bad mig att skala bananen med tänderna förföriskt och sen försiktigt äta bananen framför kunden. Det kändes lite konstigt med det var ju enkla pengar.

En annan kille berättar att bland de vanligaste önskemålen finns verbal dominans, spotta och spanking;

–Jag var bra på att spela med i hela macholeken. En annan kund ville runka av sig medan jag rökte sex cigaretter, jag spydde nästan.

Några sexarbetare skriver om ”läskiga” kunder.

– Jag hade en klient som ville kapa av mig benet så vi tog köttbitar som vi band runt benet som han fick skära i. Men han var inte helt nöjd, han ville se mer blod.

En av männen på Reddit berättar om en kund som var pingstpastor.

– Jag brukade besöka honm i hans kyrka sent nattetid två gånger i veckan. Han ville att jag skulle suga av honom. När han skulle spruta i min mun så brukade han säga konstiga saker, som ”bered dig på att ta emot Guds säd” och ”här får du allt protein som du behöver”. Han betalade så jag brydde mig inte. Jag brukade klä ut mig till pingstvän när jag kom till kyrkan.

Flera av sexarbetarna har olika strategier för att undvika barebacking. Ofta vill kunderna betala extra för att få ha analsex utan kondom. På Reddit beskriver en sexarbetare hur han höjer priset extremt för att undvika att ha bareback och det har fungerat på i hans fall. De flesta har då sagt att de avstår bareback. Flera av de manliga sexarbetarna som Sentry varit i kontakt med under åren har berättat att deras kunder ser ut som vem som helst. Många ser bra ut och skulle kunna ha sex utan att betala. De kanske inte vågar att träffa killar av olika anledningar och då känns det tryggare att betala för sexet.

Nicklas Dennermalm arbetar för RFSL och Röda paraplyet. Det är en organisation för manliga sexarbetare. Målet är att sprida information och ge olika tips för att kunna stå på sig och kräva säkrare sex.

– Jag känner till att köpare är villiga att betala mer för analsex utan kondom. Jag vet inte hur vanligt det är, det är inga siffror vi har. Vi har heller inga siffror på hur vanligt det är med könssjukdomar bland killar som säljer sex men de ökar bland MSM generellt och säkert också bland sexarbetare.

Nicklas vill ge sexsäljarna redskap för att slippa bareback.  Sexsäljarna som han varit i kontakt med brukar ha med sig egna kondomer i olika storlekar och glidmedel.

– Vi pratar om viken av att alltid i ett tidigt stadium förklara att analsex alltid, alltid inkluderar kondom. Man kan till exempel komma ihåg att alltid skriva det redan  chatten eller på sin profil, och att det inte går att förhandla bort.

– Blir man påsatt kan det vara bra att kolla att kondomen är kvar under hela sexet. Det har hänt att köparen tar av sig kondomen halvvägs.

Röda Paraplyet – Sexuell hälsa för dig som säljer sex LÄS MER HÄR!

Text: Facundo Unia